Εθν. Αντιστάσεως 214 και 2ας Μαΐου 12 Καισαριανή+30.210.7222235

Λίγα λόγια για την “VIVEN”

Πώς δημιουργήθηκε η “Viven

Viven-1

Η “Viven” αποτελεί επάξιο εκπρόσωπο της Βέλγικης Τέχνης Ζυθοποίησης αλλά και το προσωπικό όραμα ενός πρωτοπόρου Ζυθοποιού, του Willy De Lobel

Οι αρχικές συνταγές, η ξανθιά “Chapel of Viven” και η σκούρα καστανή “Monastery of Viven”, έγιναν άξιοι συνεχιστές της πλούσιας αυτής Μοναστηριακής παράδοσης και φορείς της “αρχαίας” της σοφίας.

Όμως ο Willy θεώρησε πως δεν έπρεπε να σταματήσει εδώ. Θέλησε να εξελιχθεί, παντρεύοντας την παράδοση με την καινοτόμο επιστημονική γνώση. Συνεργάστηκε με τον ζωντανό θρύλο της Ζυθοποίησης, Καθηγητή Dirk Naudts και ξεκίνησαν την παραγωγή της “Viven” στο πιο καινοτόμο και τεχνολογικά προηγμένο Ζυθοποιείο της Ευρώπης το φημισμένο “De Proef” Brewery. Ο στόχος σαφής και τολμηρός: να χρησιμοποιηθεί η νέα γνώση για να τελειοποιηθεί η αρχαία παράδοση.

Oνομασίες: η “Chapel” και η “Monastery” βαπτίσθηκαν χωρίς να χάσουν την Μοναστηριακή τους κουλτούρα, σε “Viven Blond” και “Viven Bruin” επικοινωνώντας πιο απλά και πιο εύκολα με το δυναμικό, νέο κοινό.

Η “Viven” ανοίγει πλέον τα πανιά της για να κατακτήσει σε παγκόσμιο επίπεδο την μερίδα εκείνου του κοινού που μπορεί άμεσα, ή ενδιαφέρεται σταδιακά να αντιληφθεί την ειδοποιό διαφορά μεταξύ του επιβαλλόμενου μοντέλου κατανάλωσης ισοπεδωτικά άγευστων αλλά καταιγιστικά προωθούμενων προϊόντων, και μιας εναλλακτικής πρότασης προσήλωσης στην ποιότητα και στην ουσία.

 

Categories: beer stories

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *